Wie zijn wij

De Stichting Mount Meru zet zich in voor het verbeteren van de moeder- en kindzorg in Tanzania. Medische voorzieningen zijn aanwezig in de grote steden maar op het platteland in de vaak afgelegen natuurgebieden niet.

De Stichting Mount Meru heeft als primair doel om kennis en kunde in de verloskunde en echografie over te dragen aan lokale artsen en verloskundigen.

Behalve scholing zijn hulpmiddelen zoals een echoapparaat van onschatbare waarde . Echografie is van groot belang bij de zorg van zwangere vrouwen. Met een echo kunnen grote problemen voortijdig opgespoord worden.

Er kan dan verwezen worden naar een ziekenhuis zodat op het juiste moment en de juiste plaats de bevalling kan plaatsvinden.

toevoegen tekst

Hoge sterfte

In Tanzania overlijdt rondom de geboorte ongeveer 1 op de 50 baby’s en rondom de bevalling sterft 1 op de 500 moeders.

* verplicht veld

Stichting Mount Meru gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via stichtingmountmeru@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.